پودر زیره سبز حاوی بسیاری از ترکیبات گیاهی است که با فواید بالقوه سلامتی مرتبط هستند، از جمله ترپن ها، فنل ها، فلاونوئیدها و آلکالوئیدها.
تعدادی از اینها به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند، که مواد شیمیایی هستند که آسیب رادیکال های آزاد به بدن شما را کاهش می دهند. رادیکال های آزاد اساساً الکترون های تنها هستند. الکترون ها جفت بودن را دوست دارند و وقتی از هم جدا می شوند ناپایدار می شوند.
این الکترونهای تنها یا «آزاد» دیگر شرکای الکترونی را از سایر مواد شیمیایی بدن شما میدزدند. این فرآیند “اکسیداسیون” نامیده می شود.
اکسیداسیون اسیدهای چرب در شریان های شما منجر به گرفتگی عروق و بیماری قلبی می شود. اکسیداسیون همچنین منجر به التهاب در دیابت می شود و اکسیداسیون DNA می تواند به سرطان کمک کند.
پالتو زنانه مانند آنهایی که در زیره وجود دارد، الکترون را به یک الکترون رادیکال آزاد تنها می دهد و آن را پایدارتر می کند.
آنتی اکسیدان های زیره احتمالاً برخی از مزایای سلامتی آن را توضیح می دهند. رادیکال های آزاد الکترون های تنها هستند که باعث التهاب و آسیب به DNA می شوند. زیره حاوی آنتی اکسیدان هایی است که رادیکال های آزاد را تثبیت می کند.
پتو ممکن است کلسترول خون را بهبود بخشد و در مطالعات بالینی کلسترول خون را بهبود بخشیده است.
در یک مطالعه، مصرف 75 میلی گرم زیره دو بار در روز به مدت هشت هفته باعث کاهش تری گلیسیرید خون ناسالم شود.
در مطالعه دیگری سویشرت مردانه سطح کلسترول LDL “بد” اکسید شده در بیمارانی که عصاره زیره را طی یک ماه و نیم مصرف می کردند، تقریباً 10 درصد کاهش یافت.
یک مطالعه روی 88 زن بررسی کرد که آیا زیره روی سطح کلسترول خوب HDL تأثیر می گذارد یا خیر. کسانی که 3 گرم زیره را دو بار در روز به مدت سه ماه با ماست مصرف کردند نسبت به کسانی که بدون ماست مصرف کردند، سطح HDL بالاتری داشتند.
- منابع:
- تبلیغات: