ظروف ملامین تک رنگ یک ترکیب مبتنی بر نیتروژن است که توسط بسیاری از تولید کنندگان برای تولید تعدادی از محصولات، به ویژه ظروف پلاستیکی استفاده می شود.
در حالی که ملامین به طور گسترده در بسیاری از اقلام یافت می شود، برخی از افراد نگرانی های ایمنی را مبنی بر سمی بودن این ترکیب مطرح کرده اند.
این مقاله به بررسی بحث ها و ملاحظات در مورد ملامین در محصولات پلاستیکی می پردازد. به خواندن ادامه دهید تا متوجه شوید که آیا بشقاب های ملامینه باید در کابینت ها و در پیک نیک های شما جایی داشته باشند.
هنگامی که سازندگان ظروف پلاستیکی با ملامین تولید می کنند، از حرارت بالا برای قالب گیری مواد استفاده می کنند.
در حالی که گرما بیشتر ترکیبات ملامین را مصرف می کند، معمولاً مقدار کمی در بشقاب، فنجان، ظروف یا بیشتر باقی می ماند. اگر ملامین خیلی داغ شود، می تواند شروع به ذوب شدن کند و به طور بالقوه به محصولات غذایی و نوشیدنی نشت کند.
نگرانی ایمنی این است که ملامین می تواند از بشقاب به غذا مهاجرت کند و منجر به مصرف تصادفی شود.
سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) آزمایش ایمنی روی محصولات ملامینه انجام داده است. به عنوان مثال می توان به اندازه گیری مقدار ملامین نشت شده به غذاها اشاره کرد، زمانی که ملامین در دمای بالا در برابر غذا برای ساعت ها نگه داشته شد.
FDA دریافت که غذاهای اسیدی، مانند آب پرتقال یا محصولات مبتنی بر گوجه فرنگی، نسبت به غذاهای غیر اسیدی تمایل بیشتری به مهاجرت ملامین دارند.
در حالی که برخی گزارش ها ایمنی ظروف ملامینه را زیر سوال می برند، ارزیابی ایمنی و خطر ملامینه FDA بیان می کند که این نوع ظروف پلاستیکی برای استفاده بی خطر هستند.
تا زمانی که غذای خود را تا 160 درجه فارنهایت یا بالاتر گرم نکنید، مواد شیمیایی موجود در ملامین به وعده غذایی شما منتقل نمی شود.